Workshops

Let's teach you how to bSocial

Book en Facebook Workshop


Vi afholder løbende Facebook Workshops for social media-ansvarlige, som ønsker at løse tekniske problemstillinger eller har brug for hjælp til at opsætte konkrete kampagner - alt imens deres kompetencer løftes til næste niveau.

Lad os hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder inden for Facebooks Business Manager, så du bliver klædt på til at få mere ud af hver annoncekrone, når du opsætter kampagner på Facebook og Instagram!

Brands, vi har undervist:


Hvad får man ud af en Facebook Workshop?


Når du booker en Facebook Workshop, står vi til rådighed for dig eller dit team i op til 3 timer - og på den tid kan vi løse det meste. Eksempler? Se her:

  • Til én workshop hjalp vi L’EASY med at strukturere alle deres brands og tilhørende aktiver i Facebooks Business Manager.
  • Til én workshop hjalp vi DBU med at udforme en kravsspecifikation for implementeringen af Facebooks Pixel på deres website.
  • Til to sammenhængende workshops hjalp vi UCC med at opsætte 10 mindre kampagner på Facebook ud fra en foruddefineret kampagneplan.
  • Til én workshop for Sandrew Metronome gennemgik vi de konkrete muligheder for annoncering på Facebook og Instagram.
  • Til to sammenhængende workshops lærte vi Muskelsvindsfondens praktikanter at opsætte profesionelle kampagner på Facebook.

Facebook Workshop eller -Kursus?


Et Facebook Kursus kan være meget brugbart, hvis du ønsker en generel indsigt i, hvordan man annoncerer på Facebook. Men hvis du vil have implementerbar viden og hjælp til konkrete udfordringer i Business Manager, er en Facebook Workshop et bedre valg, da undervisningen tager udgangspunkt i netop dine problemstillinger og læringsmål. Til en Facebook Workshop er det altså dig (og evt. dine kollegaer), som sætter dagsordenen.

Hvorfor booke os til en workshop?


Specialister: Vores viden bunder i 10 års erfaring med annoncering på de sociale medier, som vi arbejder med hver eneste dag. Vi har et tæt samarbejde med Facebook, som opdaterer os på de nyeste metoder og tendenser.

Undervisningserfaring: Vores konsulenter har samlet set undervist flere end 1000 kursister til kurser og workshops de seneste par år. Vi er ligeledes vante til at tilpasse niveauet til den enkelte deltager og virksomhed.

Forespørg en Facebook Workshop


Send os en forespørgsel via formularen og lad os tage en snak om jeres workshops emne, omfang og læringsmål.

  • Fra 7.500 kr. + moms
  • Op til 3 deltagere
  • Op til 3 timer
  • Dato efter aftale
  • Sted efter aftale

Du kan også kontakte os på tlf. 71 99 90 70 eller brevdue@bsocial.dk.

Ready to bSocial?

bSocial er skabt med en filosofi om, at markedsføring bør være inspirerende, underholdende og målrettet.

KONTAKT OS