Vi samarbejder med både små og store brands inden for mode, livsstil og bolig. Skal du med på listen?


Shopping sker på de sociale medier

Sociale medier er ikke kun hyggelige mødesteder. De er også aktive handelsplatforme, som dine kunder bruger til at opdage nye brands og produkter. Udnytter du potentialet?

Inden længe shopper dine kunder sko direkte via Instagram eller prøver nye solbriller på Facebook. Det er kun de brands, som har styr på sociale shoppingvaner, der vinder.

Vil du have glade kunder med fyldte indkøbskurve i din webshop? bSocial styrer og målretter dine annoncer på sociale medier til en fast månedlig pris.

Download Whitepaper

Vi designer skræddersyet grafik til dine annoncer

Vi designer grafikken til dine annoncer, så vejen fra idé til kampagne er kort. Vi tilpasser den til både News Feed og Stories, så du opnår den bedst mulige performance. Alt, du skal gøre, er at sende os billederne af dine produkter - så klarer vi resten.

Succeshistorie: NÜ Denmark

Social Commerce skaber international vækst

Inspirerende annoncekoncepter, fokus på toppen af salgstragten og proaktiv skalering skabte fundamentet for NÜ Denmarks internationale vækst.

Udforsk caseSe alle cases

Skal vi hjælpe dig til succes?

Giv os et kald eller send os en mail. Vi er klar til at tage en snak om, hvordan vi skal booste dit brand på sociale medier, så vi sammen kan komme i gang med at understøtte dine vækstmål med social commerce.

Mathias Jørgensen
Partner & Client Manager

Mathias@bSocial.dk
+45 71 99 90 70
Mejlgade 95, 2. Sal, 8000 Aarhus C