1. Introduktion

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler og behandler oplysninger om dig.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold samt til målretning af relevant kommunikation via andre platforme.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

2. Ejeroplysninger

bSocial ApS ejer og publicerer denne hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik, kan du altid rette henvendelse til

bSocial ApS

Viborgvej 159 

8210 Aarhus V

Telefon:  + 45 71 99 90 70

Email: brevdue@bsocial.dk

3. Cookies

3.1. Hvad er cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

3.2. Sådan sletter du cookies

Her finder du vejledninger til at slette cookies fra din browser:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Crome

Safari

Opera

Flash Cookies (alle browser)

Slet cookies på iPad, iPhone, iPod touch

Android

3.3. Vores formål med cookies

Vi anvender cookies for at give besøgende på vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse.

Vores cookies sørger for, at vi kan optimere vores hjemmeside og vise relevant indhold på denne og på tredjeparters hjemmeside.

Cookies anvendes desuden til målrettet markedsføring.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

3.4. Cookies fra tredjeparter

Indsæt liste her

4. Personoplysninger

4.1. Hvad er personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

4.2. Hvilke personoplysninger indsamles og til hvilket formål

4.2.1. HubSpot & Active Campaign

Der er tale om almindelige persondata, som e-mailadresser, fornavn og efternavn, telefonnummer og IP-adresse. 

Oplysningerne indsamles således:

  • Visitkort
  • Telefonisk henvendelse
  • Ved udfyldning og indsendelse af en kontaktformular på bSocials hjemmeside
  • Ved tilmelding til bSocials nyhedsbrev (bSocial Commerce Club) 
  • Leadannoncer via Facebook

Vi opretter kunder samt potentielle kunder i HubSpot for at kunne kommunikere (historisk) og skabe overblik over samarbejdet. 

HubSpot bruges også til at opbevare oplysninger på personer, der har kontaktet os i forbindelse med eventuelt samarbejde. Disse oplysninger gemmer vi, så vi kan følge op på henvendelser. 

Oplysninger på personer, der har kontaktet os i forbindelse med eventuelt samarbejde, er relevante for os at gemme, fordi der er tale om potentielle kunder.

Vi bruger Active Campaign til at kommunikere via mail og sende nyhedsbreve til personer, der aktivt selv har valgt at modtage mail fra os.

Personer, der har givet samtykke til kommunikation fra os, vil vi opbevare oplysningerne på, så længe de fortsat ønsker at modtage information fra os. Vi opbevarer oplysningerne på leads i op til 3 år efter seneste aktivitet, hvilket afspejler den typiske varighed af en kunderejse.

4.2.2 Facebook

Den almindelige persondata, som indhentes i brugen af Facebook spænder over fornavn, efternavn, e-mailadresse, køn, nationalitet, uddannelsesniveau, fødselsdato, tlf. nr. og eventuel anden data afhænger af, hvor meget information personen har valgt at oplyse på Facebook. 

Vi indsamler persondata via Facebook via leadannoncer, og efter samtykke bruger vi data til remarketing (audience matches). 

Når vi indsamler data via Facebook, overføres dataene til Zapier eller downloades manuelt og uploades manuelt til Active Campaign. 

Facebook bruges også til korrespondancer med kunder og leads, som retter henvendelse via Facebook Messenger. 

Når vi indsamler leads, vil den oplyste persondata automatisk blive slettet fra Facebooks system efter 60 dage. 

Hvis dataene på de indsamlede leads downloades, vil dataene blive uploadet til Active Campaign med det samme og blive slettet fra computeren efter upload.

Korrespondancer opbevares i fem år eller så længe et samarbejde er aktivt og op til tre år efter endt samarbejde, som en forsikring om aftaler i forbindelse med samarbejdet. 

5. Brug af databehandlere

Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af og forbedring af hjemmesiden samt til markedsføring. Disse virksomheder er databehandlere. De er under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

5.1. Hubspot

Anvendes til at organisere vores kontakter i virksomheder, som vi har indledt eller potentielt kan indlede et samarbejde med. 

5.2. Active campaign

Anvendes til at udsende nyhedsbreve til personer, der har givet aktivt samtykke til dette.

5.3. Facebook

Anvendes til at kommunikere med interessenter via Messenger samt til indsamling af leads via Leadannoncer.

5.4. Kinsta

Anvendes til hosting af vores website samt tilhørende services.

5.5. Hotjar

Anvendes til at indsamle information om vores besøgendes adfærd på websitet, så vi kan forbedre brugervenligheden.

5.6. Google analytics

Anvendes til at indsamle statistik omkring de besøgendes adfærd på websitet.

6. Dine rettigheder

6.1. Ret til indsigt.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Herunder hvilke oplysninger vi har på dig, hvordan de behandles, og hvorfra de stammer.

6.2. Retten til berigtigelse

Bliver du opmærksom på, at vi har ukorrekte oplysninger om dig, kan du til enhver tid bede os om at berigtige dine oplysninger. 

6.3. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte, at vi ikke har tilstrækkeligt retsgrundlag, eller i visse tilfælde hvor du har gjort indsigelse mod vores behandling.

3.4. Retten til at blive glemt/ slettet

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

3.5. Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

3.6. Retten til indsigelse

Du har ret til at komme med indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger. 

3.7. Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte brevdue@bsocial.dk.

3.8. Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.

7. Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre i denne privatlivspolitik. Såfremt vi foretager ændringer i privatlivspolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.