What

Professional services forbrands striving to bSocial

Derfor skal du samarbejde med os


De fleste kan opsætte en annonce på Facebook, men de færreste har den viden og erfaring, der skal til, for at udvikle en effektiv strategi samt designe, optimere og skalere kampagner på de sociale medier.

Der er mange grunde til, at større brands vælger os som deres social media bureau. Nedenfor finder du nogle af dem, vi ofte hører fra kunderne.

Optimering og skalering


"Vi oplever jer som værende yderst proaktive! Det kommer især til udtryk, når der er potentiale for at opskalere vores kampagner på Facebook - og når der udgives nye optimeringsmuligheder, som kan forbedre leveringen af annoncerne."

- Christoffer, Jensen Company

Produktion af kreativer


"Det er rart at arbejde sammen med et social media bureau, som sætter sig ind i, hvilke kreativer der fungerer bedst til vores annoncer på de sociale medier - og endda tilbyder produktion heraf, så vi ikke skal koordinere det med en tredjepart, som ikke har erfaring med formaterne."

- Marlene, Mark&Waldorf

Gennemsigtighed og indsigt


"I modsætning til de andre bureauer, vi har arbejdet med, gør I meget ud af at sætte os ind i, hvordan Facebooks platform fungerer - og hvorfor I opsætter kampagnerne, som I gør. Det giver en tryghed og indsigt, som gør os i stand til at træffe bedre beslutninger. Det, at I arbejder åbent på vores egen annoncekonto, så vi ejer dataen og kan følge med, er også noget, vi sætter stor pris på."

- Jens, AURA Energi

De nyeste annonceformer


"Jeres indsigt i de nyeste funktioner fra Facebook er enorm værdifuld for os, da vi befinder os på et konkurrencepræget marked, hvor der er vigtigt at skille sig ud - herunder ved at benytte sig af nye, smarte og mobilvenlige annonceformer."

- Henriette, NÜ Denmark

Gennemsigtig rapportering


"Jeres rapporter er både gennemsigtige og overskuelige, hvilket gør det nemt at videreformidle tallene til andre i organisationen samt at gennemskue, om indsatsen understøtter de aftalte KPI´er."

- Yoyo, ShoeTheBear

Facebook Certified Buying Professionals

Alle vores konsulenter er certificeret af Facebook i at opsætte professionelle annoncer og optimere kampagnerne til at indkøbe de placeringer, der sikrer de bedst mulige resultater for dig som kunde.

Certificeringen er Facebooks blåstempling af, at vi har stærke kompetencer inden for opsætning, målretning og optimering af annoncer såvel som opkobling af KPI´er til konkrete målsætninger samt avanceret konverteringssporing og rapportering.